Simpozion Național ”Alimentație rațională pentru sănătate” – ediția a V-a
access_time17 decembrie 2019
perm_identity
Posted by administrator

Echipa Colegiului Tehnic Energetic a participat la ”Simpozionul Național Alimentație rațională pentru sănătate”, ediția a V-a care s-a deșfășurat joi, 5 decembrie, ora 10.00 și a fost reprezentată de clasa a IX-a F, sub îndrumarea următorilor profesori Mihai Cîrjan, Sandra Trofin și Angela Șandru.
Organizator ARTA GUSTULUI în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” Bucureşti. Tema acestei ediții a fost: „Tradiții habsburgice de Crăciun”.
La acest simpozion am câștigat două premii:
- Premiul II – la Concursul de tip „Master Chef” (de gătit);
- Premiul III – pentru proiectul realizat in Power Point de elevul Cristian Furtună, clasa a IX-a F: ” Tradiții habsburgice de Crăciun ” – Prof. Coordonator Mihai Cîrjan.
Ediția de iarnă a venit cu 3 paneluri dedicate după cum urmează:
- Panel 1 – workshop-uri demostrative susținute de către invitații speciali;
- Panel 2 – concursul de tip „Master Chef” unde se vor întrece echipele înscrise din București și din țară;
- Panel 3 – dedicat profesorilor (acest panel se va desfășura în paralel cu evenimentul într-o sală alăturată).
Invitați speciali :
– Chef John Menumorut – Corporate Chef Parmafood
– Chef Catalin Jernoiu
– Chef Mehrzad Moghazehi