Mobilitate nr. 1 cu elevi la  LMGP High School în Champigny sur Marne / Franța 08 – 14 octombrie 2023

În perioada 08 -14 octombrie 2023, o delegație de elevi și profesori electricieni de la liceul Colegiul Tehnic Energetic București  (România) și o delegație de elevi și profesori electricieni de la liceul LPN (Saint Martin d’Hères – Franța) s-au deplasat la Champigny sur Marne în Franța pentru proiectul Erasmus+ KA210-VET „Save Electrical Energy Together”. Elevii participanți  la această mobilitate din cadrul Colegiul Tehnic Energetic București au fost  selectați din efectivul clasei a XI- a G învățământ profesional dual și coordonați și îndrumați  de către prof. Ing. Anghel Carmen– specialitate electrotehnică  și  prof Păunoiu Gelu Claudiu– profesor de limba franceză si engleză.

Echipa elevilor:

Neacșu Valentin

Repauzu Alexandru

Hatman Robert

Rădulescu Giontu Andrei

Răducanu Gabriel Feraru Florin

Obiectivele vizate:

– Dezvoltarea și consolidarea cunoștințelor studenților în domeniul economisirii energiei, îmbunătățirea gesturilor/know-how-ul, consolidarea muncii în echipă,

 – Schimb de bune practici de predare

– Lucrare practică la casa inteligentă

– Redactarea revistei de mobilitate

– Actualizare regulată a TwinSpace

– Descoperiți meseriile de electrician care gravitează în jurul S2ET, prin vizite la diferite companii de energie electrică.

– Lărgirea orizontului cultural al studenților prin descoperirea unei țări europene și a obiceiurilor și obiceiurilor ei în jurul gastronomiei franceze. – Să prezinte Zilele Erasmus în sală și să facă schimb cu toți liceenii și personalul LMGP.

Revista digitală colaborativă a fost lansată în timpul mobilității de la Champigny sur Marne în Franța de către elevi din cele trei echipe transnaționale (Roșu, Galben și Albastru). Întrucât revista nu a fost finalizată, elevii LPN, LMGP și CTE o vor completa de la distanță folosind eTwinning în timpul orelor dedicate proiectului.

https://padlet.com/CAPELECTRICIEN/madmagz-mobility-n-1-in-france-s2et-a4gr2z30p127bz50

Ka210 Vet S2et Program Ltt1 (calameo.com)

Mobilitatea s-a încheiat cu evaluarea cunoștințelor dobândite dar și  a  experienței in sine prin apicarea chestionarelor Kahoot și Woolclap