CALENDARUL DE DESFĂȘURARE

Concursul se va desfășura astfel:

  • 5 octombrie 2021 – 1 martie 2022: Promovarea programului și înscrierea echipelor.
  • 20 octombrie 2021 – 20 mai 2022: Perioada efectivă de concurs, în care echipele realizează activități pentru categoria de concurs la care sunt înscrise și validate.
  • 21 – 25 ale fiecărei luni de concurs: Completarea de către coordonator a raportului de activitate al echipei pentru luna precedentă de concurs (în aplicația web sau completând formularul clasic prin accesarea link-ului de survey specific categoriei, menționat la capitolul Raportarea activităților), conform cerințelor prezentului Regulament. Rapoartele primite după depășirea termenului vor fi analizate și punctate în luna următoare de concurs.
  • În maxim 5 zile lucrătoare după încheierea raportării, organizatorul validează activitățile din luna precedentă, acordă punctajele și actualizează clasamentul pe site-ul http://www.ecoprovocarea.ro și în aplicația web. Punctajul va fi publicat și pe grupul de Facebook la care au acces exclusiv coordonatorii de echipă. Pot exista variații de câteva zile, în cazul unor situații deosebite precum boală, concediu sau sărbători legale. Orice modificare va fi anunțată neîntârziat tuturor coordonatorilor de echipă.
  • Perioadele de raportare lunară și de afișare a punctajelor pot varia cu câteva zile, în cazul unor situații deosebite precum boală, concediu sau sărbători legale. Orice modificare va fi anunțată neîntârziat tuturor coordonatorilor de echipă.

NB: Prima lună de concurs: 20 octombrie – 20 noiembrie 2021.

Ultima lună de concurs: 20 aprilie – 20 mai 2022.